2010. március 3., szerda

Mindenhol jó, de legjobb otthon?





Nos, általában véve igaz a címben szereplő mondás.

Szeretteinkkel otthon együtt lenni, dolgozni, pihenni valóban otthon a legjobb.

Na de nyaralni? Talán azért mégsem szeretné az ember otthon tölteni az egész vakációt. Ha viszont elutaznál valahova, nehéz döntés előtt állsz.

Olcsó nyaralóhelyek ma már nem léteznek. Vannak drágák, és drágábbak.
Ilyenkor mérlegel az ember más szempontokat is. Mint például a távolság, amelyet meg kell tenni, mire végre elfoglalhatod szálláshelyedet, és megkezdheted jól megérdemelt nyaralásodat.

Mérlegelés után valószínűleg a legkedvezőbb helyezést az Adriai-tenger partvidéke, pontosabban Horvátország nyeri el.
Csodálatos környezet, egzotikus hangulat, történelmi vidékek és azúrkék tenger. Ha még a megfelelő útitárs is megvan hozzá, mi másra lehet még szükség?

Az Adriatic.hr utazási iroda honlapján jobbnál jobb utazási ajánlatokat találhatsz. Engem például személy szerint meglepett, - bár már hallottam róla - hogy mennyi világítótorony bérelhető Horvátországban. Távol a nyüzsgéstől, és a gondoktól. Igazán merész vállalkozás egy ilyen helyre elvonulni! Persze az izgalomnak ezért a nyugis változatáért megkérik az árat, de mielőtt legyintenél, hadd nyugtassalak meg!
Rengeteg megfizethető szálláslehetőséget, és sokféle kedvezményt kínálnak az Adriatic-nál.

Sőt partnerprogramra is lehetőség van az utazási irodánál, ami nagyon érdekes lehetőség azoknak, akik maguk is szeretnek utazni, amikor csak lehetőségük nyílik rá. Mondjuk anyagi lehetőségük, például.

Ha érdekel a dolog, nézz körül te is. Ha nem utazol, dolgozz együtt az irodával. Ha utazni akarsz, nézz körül a választékban.

Biztos vagyok benne, hogy nem bánod meg.

Bármelyik linkre, vagy az üdvözlő bannerra kattintva már regisztrálhatsz is!

Jó munkát, és/vagy nagyon-nagyon tartalmas vakációzást kívánok neked Horvátországban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése