2010. március 3., szerda

Meghívás




Ha már régóta ismersz, tudod, hogy én minden iránt nyitott vagyok, ami érdekes. Elég sok honlapot szerkesztettem már különböző ingyenes felületeken. Volt olyan oldal is (sokoldal.hu), ahonnan kiraktak, mert nem olvastam el a szabályzatot, és kiderült, hogy ptc oldalakat nem lehet reklámozni a felületén.

Volt olyan honlapkészítő, ahonnan én jöttem el, mert előbb-utóbb - az ígéretekkel ellentétben - mégis fizetni kellett volna (eoldal.hu). Ettől persze kipróbálhatod bármelyiket, mert mindegyik kiváló, és nagyon könnyű a kezelő felülete. De ajánlom, hogy okulj a tapasztalatomból, és kerüld el a tilos tartalmakat!

Az ABB Center azonban olyan ingyenes honlapkészítő "találkahely", ahol nem korlátozzák a tartalmat. Igaz, hogy felnőtteknek való, illetve politikai témájú lapjaid nem szerepelhetnek a fő helyen, de az érdeklődők elérik, ha akarják. Ellenben korlátlan számban készíthetsz blogot, honlapokat, sőt webáruházat is nyithatsz.

Az oldalon időnként fizetett hirdetések vannak, amelyekről mailben kapsz értesítést. Rá kell kattintani, és kész.

Ami számomra a legvonzóbb ebben a közösségben, az éppen a személyes jellege. Azonnal üzenetet válthatsz az adminokkal, akik mindenben készségesen segítenek. Látod, hogy a szerkesztők közül kik aktívak éppen, ezért velük is kommunikálhatsz anélkül, hogy email-ben küldenél üzenetet, és esetleg napokat kéne várnod a válaszra.

Szóval szeretek ott lenni, és mivel jót akarok neked, szeretném, ha csatlakoznál a csapathoz. Íme, néhány információ, hogy megkönnyítsem a döntésedet.

Az ABBcenter a közösség erejének köszönhetően egy napról napra drasztikusan növekvő internetes médiafelület.

Amikor csatlakozik egy-egy új szerkesztő és elkészíti nálunk saját weboldalát, magához vonz egy új olvasótábort is (barátok, rokonok, ismerősök, stb.) Minden egyes aloldalnak és témakörnek meg van a saját kis olvasótábora. A sok kis olvasótábort vonzó szerkesztők pedig egy igazi Virtuális Megaközösséget alkotva napról napra egyre több és több emberhez juttatják el az ABBcenter hírét..

Ha nézegetted már az ABBcenter oldalait, észrevehetted, hogy minden egyes aloldal mellett jobb oldalon egy reklám sáv húzódik. Az ABBcenter a piacon lévő portálok között egyedülálló módon egy olyan javadalmazási rendszert dolgozott ki, aminek köszönhetően fizetett hirdetések esetén a bevétel közel 70%-át visszaosztja a virtuális közösséget alkotó szerkesztők körében aloldalaik nézettségének függvényében. Ez a jelenlegi piaci árakat tekintve annyit jelent, ha valaki létrehoz egy olyan alrovatot, személyes-, céges weboldalt, blogot, képgalériát vagy fórumot, amit naponta megnéz kb. 500 ember, akkor a jutaléka akár 3-400.000 Ft is lehet havonta. Ha dupla a nézettség, akkor a jutalék is duplázódik.

Természetesen ez csak fizetett hirdetés esetén igaz. Az oldal szerkezetét azonban úgy alakítottuk ki, hogy elég lesz csak 5-6 nagy hirdető partnert találni, akik eltudják juttatni hirdetéseiket az emberekhez és ezek a számok azonnal valós számok lesznek. Saját oldalaidon most is megjelentethetsz google adsense hirdetéseket, mely jelenleg a legjobban fizet, illetve saját és a rajtad keresztül bekerülő csapattársaid oldalain megjelenítheted tetszés szerinti reklámbanneredet, melyen bármilyen hirdetést, vagy pénztermelő partnerprogram kínálatát megjelenítheted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése